Saaremaa tuleohver tänas kõiki abistajaid

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Saaremaal Kaarma vallas traagilises tulekahjus tütre kaotanud pere tänas kõiki abistajaid, aga ka kriitilisi netikommentaatoreid.


«Raske on panna tundeid sõnadesse, mida tahaksin eesti rahvale öelda. Suured kallistused lastele, kes loovutasid oma mänguasju. Aitäh neile, eks koputasid uksele ja pakkusid meile riideid, toitu jm hädavajalikku,» seisab pere laupäevases Postimehe kuulutuste rubriigis avaldatud tänukirjas.

«Aitäh neile, kes leidsid oma sissetulekust osakese ja andsid selle meile vaatamata sellele, et paljudel on praegu endal väga raske. Olen tänulik inimestele, kes heade soovidega meile mõtlesid ja jõudu soovisid,» kirjutas pereema Helle.

Pere tänab ka Eesti Punast Risti ja Kaarma vallavalitsust, mis pere abistamist koordineerisid.

Helle oli tänulik ka kriitikute suhtes, kes pere käitumist vahel natuke teravama sõnaga kommenteerisid.

«Ma lihtsalt ei leidnud neil päevil eneses kõige jaoks jõudu. Minu tähelepanu pälvivad ka negatiivsete kommentaaride autorid, kes tuletavad mulle ja paljudele teistele meelde - igal asjal on oma hind. Suur tänu kõigile!»

Häirekeskus sai tulekahjust Saaremaal Kaarma vallas Randvere külas teate 9. märtsi hommikul kell 6.34. Päästjate kohale jõudes põles viilkatusega puidust talumaja lahtise leegiga.

Selleks ajaks olid vanemad toonud majast välja neli last. Kustutustööde käigus leitud viienda lapse elu päästa ei suudetud.

Tulekahjus hävis elumaja katus ja suures osas vahelaed, kõik ruumid said tule- ja suitsukahjustusi. 

Praeguseks on perele Punase Risti vahendusel annetatud üle miljoni krooni, mille kavatseb pere kasutada peaasjalikult uue elumaja ehitamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles