Näljast ja janust sündisid retseptid

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus lenduriks õppiv Toomas Välja elab koos korterinaabriga ning süüa teevad kodus vaheldumisi mõlemad.
Tartus lenduriks õppiv Toomas Välja elab koos korterinaabriga ning süüa teevad kodus vaheldumisi mõlemad. Foto: Margus Ansu

Toomas Välja hakkas süüa tegema, kui oli vanematekodust Tartusse lenduriks õppima tulnud. Alguses internetist pärit retseptide põhjal ja siis vähehaaval ise katsetades.

Praeguseks on ta jõudnud nii kaugele, et külla kutsudes paluvad sõbrad tal oma kana-juustupirukat kaasa võtta ning tema Facebooki konto pildialbumis on fotod umbes viiekümnest ise tehtud roast.

See oli ka põhjus, miks üks sõbranna retseptivõistlusest kuuldes kohe info talle edastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles