Katse: kütusefirmad ei varja odavaimat tanklat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kütuse hinnad pühapäeval Statoili tanklas Tallinnas Tammsaare teel (vasakul) ja Tartus Turu tänavas.
Kütuse hinnad pühapäeval Statoili tanklas Tallinnas Tammsaare teel (vasakul) ja Tartus Turu tänavas. Foto: Jüri Saar / Kristjan Teedemaa (montaaž)

Helistasime läbi kütusefirmade klienditeenindused, et teada saada, kas nad on nõus ütlema, millises Tallinna tanklas on kütuse hind kõige odavam. Selgus, et erinevus tanklati võib olla kuni kuus senti ja täpse info saab helistades kiiresti kätte.

Mida kallimaks muutub kütus, seda enam on arvel iga sent. On ju ammu teada, et hinnad erinevad ka ühe keti tanklates. Kõigi nelja suurema kütuseketi – Neste, Statoil, Olerex ja Alexela – klienditeenindajad jagasid infot odavaima tankimiskoha kohta kiiresti ja ilma midagi küsimata.

Tundub, et Tallinnas saab kõige odavama kütuse kätte Mustamäelt. Nestel on odavaim kütus Sõpruse puiesteel, Olerexil Laki tänaval, Alexelal Ehitajate teel ja Statoilil Õismäel Saku suurhalli vastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles