Tulede valgel sõidetud Singapuri etapi võitis Vettel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Singapuri tänavarajal peeti pühapäeval hooaja 14. vormel-1 etapp, mis erandina sõideti õhtul pimedas prožektorite valgel.

Esikohalt startinud McLareni piloot Lewis Hamilton püsis liidrina kuni 23. ringini, mil tema vormeli käigukast üles ütles ja britt oli sunnitud võistluse katkestama. Esimeseks tõusis seejärel valitsev maailmameister Sebastian Vettel (Red Bull) (pildil), kes suutis ka etapivõidu kindlustada. Teise koha sai Jenson Button (McLaren) ja kolmas oli Fernando Alonso (Ferrari).

Üldarvestuses kindlustas Alonso oma esikohta veelgi, hispaanlasel on koos 194 punkti, Vettel kerkis 165 punktiga teiseks ja Lotuse soomlasest piloot Kimi Räikkönen (149 punkti) on kolmas. Hamilton langes teiselt kohalt neljandaks, punkte on britil koos 142. «Ma polnud eriti kiire, kuid suutsin lõpetada lähirivaalidest eespool,» kommenteeris Alonso. «Tohutu niiskuse tõttu on Singapuri etapp hooaja raskeim. Kui pealtvaatajatele meeldib, siis tuleb siin ka edaspidi võistelda, ent sõitjatele on see väga raske.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles