Madalikule surus põhjatuul

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madalikult lahti tõmmatud Kyeema Spirit pukseeriti piirivalvelaevade kontrolli all ankrukohale laevade ankrualas Aegna saarest idas.
Madalikult lahti tõmmatud Kyeema Spirit pukseeriti piirivalvelaevade kontrolli all ankrukohale laevade ankrualas Aegna saarest idas. Foto: Mihkel Maripuu

Tankeri Kyeema Spirit omanikfirma teatel sõitis alus esmaspäeval Aegna saare juures madalikule pärast seda, kui ankur oli asukoha vahetamiseks üles tõstetud.

Veeteede ameti meresõiduohutuse teenistuse juhataja-peadirektori asetäitja René Sirol lisas, et piirkonnas on olemas mitu ankruala ja kapten, tundes oma laeva kõige paremini ning teades, missugused on tuuled, valib sellise ala, kus tal on oma laevaga kõige ohutum seista.

«Vastavalt sellele peab kapten kohta valima, aga ma ei oska öelda, miks kapten luges sel hetkel paremaks sinna minna,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles