Kilk: neljapaati tuleks kindlasti koos hoida

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Jämsä (vasakul), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo EMi kuldmedalitega.
Andrei Jämsä (vasakul), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo EMi kuldmedalitega. Foto: Fred Killing

Eelmisel sügisel kokku pandud ning Londoni olümpiamängudel neljanda koha saavutanud ja septembri keskpaigas Euroopa meistriks kroonitud paarisaerulise neljapaadi liikmed on viimasel nädalal arutanud, kuidas järgnevatel hooaegadel jätkata.

OMi järel avaldasid paatkonna liikmed Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä lootust, et üheskoos võisteldakse 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiani. Ka Eesti Sõudeliidu president Rein Kilk on seda meelt, et Eesti Olümpiakomitee A-stipendiumi välja teeninud neliku puhul on tegemist meie oludes parima võimaliku meeskonnaga.

«Arvan, et pole mõtet rääkida erinevate koosluste kombineerimise vajadusest, kuna hetkeseisuga tundub ainuvõimalik variant jätkata neljapaadis olemasolevate meestega ja sama treeneriga,» sõnas Kilk, kes märkis, et EOK määratud stipendium iseenesest ei kohusta samas koosseisus jätkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles