Tartu ei taha ikka nimesponsorit avalikustada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsev Eesti meister Tartu võrkpallimeeskond saab tänu uuele nimisponsorile julgelt uut hooaega alustada.
Valitsev Eesti meister Tartu võrkpallimeeskond saab tänu uuele nimisponsorile julgelt uut hooaega alustada. Foto: Margus Ansu

Tartu meeskond on saanud endale pika ja vaevarikka otsingu järel nimesponsori, kelleks on eile ajakirjanduses ringlema hakanud kuulujuttude põhjal Bigbank. Tartu klubi mänedžer Alari Jõesaar lausus siiski, et ei saa enne lepingu allkirjastamist veel uue toetaja nime välja öelda. «Meil on kokkulepe ja kui astuksin üle selle, siis oleksin meie koostööd kohe väga halvasti alustanud,» nentis ta.

Jõesaare sõnutsi on uue nimesponsori avalikustamine planeeritud kolmapäevaseks võrkpallihooaja avamiseks. «Homme (täna – toim) loeme veel omalt poolt lepingu läbi, on veel väikeseid nüansse ja üksikasju, mida arutada,» ütles ta. Mänedžeri kinnitusel polnuks ilma uue suurtoetajata võimalik jätkata. «Korra tekkis tõepoolest juba selline tühi tunne ja küsimus, et milleks meil seda vaja,» tunnistas Jõesaar pingelisi aegu meenutades.

Niipalju soostus Jõesaar siiski vihjama, et uus leping ei kata vaid ühte aastat. Suurim lootus on, et uus nimesponsor lahendaks peamise probleemi klubi komplekteerituses - nimelt on Jõesaare sõnul praegu hädasti juurde vaja ühte keskmängijat. «Püüame edasi Läti koondislast Viktor Korzenevicsit,» sõnas ta. «Paraku juhtus temaga nii, et ta läks pärast koondisemänge aeda tööle, lõikas sõrme ja sellest tekkis infektsioon, seega peamegi nüüd ootama, mida arstid ütlevad – äkki tuleb tal hoopis operatsioonile minna,» sõnas Jõesaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles