Linn ei luba laeva rannas vuntsida

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pegasus eile Emajõe linnaujula rannas. Laeva alla on laotatud koormakatted, osa laevapõhja on juba puhastatud ja värvitud.
Pegasus eile Emajõe linnaujula rannas. Laeva alla on laotatud koormakatted, osa laevapõhja on juba puhastatud ja värvitud. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavalitsus keelas kaldale tõmmatud reisilaeva Pegasus mis tahes remondi ja hoolduse Emajõe linnaujula rannas, viidates, et see võiks kahjustada ranna seisundit.

Tartu abilinnapea Raimond Tamm saatis laeva omanikule ehk aktsiaseltsile Tartu Sadam läinud reedel kirja, kus nõudis Pegasuse äravedamist linnaujula rannast hiljemalt selle nädala lõpuks.

Samas kirjas keelab linnavalitsus rannas remondi- ja hooldustööd, tuues põhjuseks, et see on avalik supelrand, kus kehtivad valitsuse määruse «Nõuded suplusveele ja supelrannale» nõuded. Määruse kohaselt ei tohi supelrannas olla tõrvaseid jääke, klaasi-, plasti-, kummi- ega muid jäätmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles