Helsingis kadunud noormeest otsitakse kahes riigis, seni tulemusteta

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mathias Palgi.
Mathias Palgi. Foto: Erakogu.

Ööl vastu esmaspäeva, 26. novembrit Helsingis kadunuks jäänud eesti noormehest Mathias Palgist ei ole Soome politsei leidnud mingeid jälgi. Noormehe lähedased otsivad märke temast nii siin- kui ka sealpool lahte.

Soomes kriminaaluurimist juhtiva politseijuhi Rauli Saloneni sõnul on politsei teinud kõik võimaliku Mathiase leidmiseks, kirjutab Iltalehti, ent politseil pole mehe kadumise osas ühtki juhtlõnga.  

«Politsei arvates ta on jäljetult kadunud. Nad uurivad küll veel turvakaameraid ja tunneleid, aga koerad ei leidnud seal aukude juures midagi Mathiasele viitavat,» ütles Mathias Palgi ema Mari Palgi Postimehele.

«Samal ajal on Eesti politsei uurinud läbi kõikvõimalikud sadamad ja lubasid otsida ka tollist. Seni ei ole ühtki vihjet ei Eesti ega Soome poolelt. Mingi õhkõrn võimalus on, et keegi on ta lihtsalt autosse tõmmanud, aga ma ei saa küll aru, mis põhjusel.»

Kui tüdruksõber läks peoruume koristama, oli Mathias ühiselamu trepist üles minemas. Pärast seda pole keegi poissi enam näinud.

19-aastane Aalto Ülikooli Tehnikakõrgkooli õpilane Marhias Palgi jäi jäljetult kadunuks pärast kursusekaaslase sünnipäeva ülikooli kampuses Otaniemis.

Ta läks pärast pidu kella 4 paiku varahommikul koos kahe sõbraga lähedalasuva ühiselamu trepikotta, et neljandal korrusel asuvas sünnipäevalapse ja tüdruksõbra toas välja puhata.

Kui tüdruksõber läks peoruume koristama, oli Mathias ühiselamu trepist üles minemas. Pärast seda pole keegi poissi enam näinud. Mathiase otsimiseks algatasid lähedased otsimiskampaania suhtlusportaalis Facebook.

Mathiast on otsitud lähedalasuvates metsatukkades ning otsimiskuulutusi on täis terve Suur-Helsingi piirkond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles