Afganistanis tappis politseinik neli kolleegi ja vigastas kolme

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Afgaani politseinik väljaõppel.
Afgaani politseinik väljaõppel. Foto: SCANPIX

Lõuna-Afganistanis lasi politseinik maha neli ja vigastas kolme kolleegi, keda ta oli eelnevalt mürigtanud, teatasid ametnikud.


Rünnak toimus Kandahari provintsis Spin Boldaki piirkonnas ning on järjekordne "omade" rünnak Afganistani julgeolekujõudude ridades.

«Shero piirkonna kontrollpostil oli tööl kaheksa piiripolitseinikku, üks neist mürgitas teiste toidu ja seejärel tulistas neid,» ütles provintsi pressiesindaja Jawid Faysal AFP-le.

Neli meest surid ja kolm viidi haiglasse, ründaja pääses põgenema, ütles ta.

Lõuna-Afganistani piiripolitsei pressiesindaja Ghurzang Afridi ütles, et rünnaku osas on alustatud juurdlust ja uuritakse Talibani võimalikku seotust.

Sel aastal on järsult kasvanud Afganistani julgeolekujõudude liikmete rünnakud oma kolleegidele ja nendega samal poolel sõdivatele võõrsõduritele - üle 50 välismaalase ja kümmekond kohalikku julgeolekujõudude liiget on kolleegide käe läbi hukkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles