Mart Laar: rahva poliitikast võõrandumise juttu oleme 20 aastat kuulnud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Liis Treimann / Postimees

Riigikogu liige Mart Laar (IRL) ütles «Aktuaalse kaamera» aastalõpusaatele antud intervjuus, et jutt rahva poliitikast võõrandumisest pole midagi uut ja kerkib aeg-ajalt ikka esile.

Saatejuht Aarne Rannamäe küsis Laarilt, mida ta arvab sel aastal esile kerkinud juttudest poliitika ja rahva võõrandumisest. «Oh seda juttu oleme ju 20 aastat kuulnud ja õige mitmel korral. Iga regulaarse ajavahemiku tagant tuleb ta uuesti, kui hakkab järjekordne seltskond üritama võimule saada, siis kasutatakse ikka sama retoorikat, selle kohta saab öelda, et pole midagi uut siin päikese all.»

Streikide ja meeleavalduste rohkust lõppeval aastal kommenteeris Laar nii, et kõik on omavahel seotud. «Mida rohkem sa räägid, et olukord on väga-väga halb, et kriis, draama ja katastroof ja pole hullemat maad elada kui Eesti, selline hirmus koht; Kreeka streigib ja Itaalia streigib ja Hispaania streigib, miks Eesti ei streigi? Ja kui sa ikka pikalt räägid, küll siis hakkavad streikima!» rääkis poliitik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles