Välisministeerium liitus blogipidajate armeega

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välisministeerium lubab, et nende tegemistel saab nüüd blogi vahendusel silma peal hoida.
Välisministeerium lubab, et nende tegemistel saab nüüd blogi vahendusel silma peal hoida. Foto: Caro / Scanpix

Välisminsiteerium avas oma blogi, kus ametnikud ja saatkondade töötajad hakkavad oma töödest ja tegemistest ülevaadet andma.

Blogi eesmärk on anda laiemale avalikkusele ülevaade välisministeeriumi igapäevatööst, sündmustest ning ettevõtmistest, teatas ministeerium. Samuti soovitakse kaasata inimesi rohkem mõtlema välispoliitilistel teemadel ning osalema aruteludes, mis puudutavad Eesti ja maailma tulevikku.

Välisministeeriumi blogi leiab aadressilt: http://estonianmfa.blogspot.com/. 

Blogisse on kirjutanud sissekandeid juba välisministeeriumi kantsler Marten Kokk, asekantslerid Kaja Tael ja Marina Kaljurand, Eesti suursaadik Taanis Meelike Palli ning Eesti pressidiplomaat Helsingi saatkonnas Andry Ruumet.

Esimese Eesti diplomaadina hakkas oma tööst ja tegevustest blogi pidama Eesti asjur Afganistanis Daniel Erik Schaer.

Välisministeeriumil ning Eesti Berliini ja Kopenhaageni saatkonnal on leheküljed ka Facebookis. Välisministeeriumi ning Eesti Londoni, Washingtoni ja Ankara saatkonnal on fotoarhiiv Flickris.

Alates 2007. aasta lõpust on Eestil virtuaalsaatkond internetikeskkonnas Second Life. Virtuaalsaatkonnas korraldatakse kunstinäitusi, kontserte, loenguid ning muid üritusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles