Kiisler: Tallinnal oleks teeaukude parandamiseks piisavalt raha

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann / Postimees

Regionaalminister Siim Kiisler ütles täna riigikogu infotunnis, et Tallinnal oleks teeaukude parandamiseks piisavalt rahalisi võimalusi.

Küsimusele, kas Harjumaale ja Tallinna linnale tuleks ulatada teede remondiks vajadusel abikäsi, vastas Kiisler, et Tallinna rahalised võimalused on üldiselt väga head.

«Küsimus on jällegi valikutes: millised valdkonnad on prioriteetsed ja kuhu omavalitsus oma autonoomia ja iseseisvuse piires soovib raha kulutada. Ja kui omavalitsus teeb lolle valikuid, soovib kulutada raha mõttetutele ajalehtedele, televisioonile ja kõigele muule, siis paratamatult jääb teistest valdkondadest raha vähemaks,» lausus ta.

Samuti meenutas ta, et on pöördunud maanteeameti peadirektori poole, kes teostab omavalitsuste üle teehoiu küsimustes järelevalvet. «Ma olen teinud talle järelepärimise, kuidas ta on järelevalvet teostanud, millised on järelevalve tulemused ja millised järelevalved on edaspidi plaanis. Ootan põnevusega tema vastust,» ütles Kiisler.

Tallinna linnavalitsus teatas täna, et sel aastal on linnas parandatud umbes 1500 löökauku ja nüüd suunatakse tänavaile senisest kaks korda rohkem töömehi. Abilinnapea Kalle Klandorfi sõnul on aukude lappimiseks kulunud seni umbes pool miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles