Ööpäeva jooksul sai liikluses vigastada neli inimest

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi.
Kiirabi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eelmise ööpäeva jooksul sai liikluses viga neli inimest. Tabati 1 narko- ja 8 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

21. veebruaril kella 15.15 ajal toimus liiklusõnnetus Võru maakonnas Urvaste vallas Sillaotsa- Restu tee 8. kilomeetril, kus sõiduauto Volkswagen Passat, mida juhtis 18-aastane Tiia, sooritas vasakpööret ning põrkas kokku vastuliikunud sõiduautoga Volkswagen Passat, mida juhtis 32-aastane Marek.

Kiirabi osutas sündmuskohal esmaabi otse liikunud sõiduauto juhile Marekile ja Tiia juhitud sõiduautos kaasreisijatele 46-aastasele Aivele ja 15-aastasele poisile.

22. veebruaril kella 2 ajal toimus liiklusõnnetus Rakveres F.G.Adoffi ja Võidu tänava ristmikul, kus parempööret sooritanud sõiduauto Alfa Romeo, mida juhtis 27-aastane Jürgen, sõitis otsa sõiduteele jooksnud jalakäijale, kes pimedal ajal ei kasutanud helkurit või valgusallikat. 25-aastane Kristo toimetati Rakvere Haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles