Juku-Kalle Raid: ma söön oma mütsi ära, kui Savisaar läheb europarlamenti

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raid.
Juku-Kalle Raid. Foto: Peeter Langovits

Ajalehe KesKus peatoimetaja Juku-Kalle Raid ütles ETV saates «Vabariigi kodanikud», et sööb oma mütsi ära, kui Edgar Savisaar läheb Euroopa Parlamenti.


Raid soovitas mitte valida «parte», selgitades, et ei tohiks valida inimesi, kellest teatakse, et nad europarlamendis midagi ei tee või siis ei tea mida nad teevad ning lisas, et läheb kindlasti europarlamendi saadikuid valima, et sinna ei satuks mittesobivaid inimesi, vahendas ERR Uudised.

Sotsioloog ja politoloog Andrus Saare sõnul on kurb, et paljud inimesed valivad saadikuid europarlamenti selle järgi, mida inimene on teinud Eestis.

Euroopa Komisjoni Eesti esinduse meedianõunik Erkki Bahovski arvates ei taju Eesti inimesed europarlamendi rolli sest Euroopa Liidus väga keeruline otsustusmehhanism, milles on raske orienteeruda.

Euroopa Parlamendi liige Andres Tarand kinnitas, et europarlamendis Eesti asja eest võitlemine ei ole müüt, tuues näiteks Nord Streami gaasijuhtmega seotud probleemide käsitlemise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles