Viljandlased värbavad saare naisi aktimodellideks

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriva tähendusega.
Foto on illustreeriva tähendusega. Foto: Emely/Scanpix

Viljandist pärit firma üritab aktimodellideks värvata Saaremaalt pärit naisi peatselt avatavale interneti tasulisele erootikaleheküljele.

«Pildid on erootilised, see ei ole lausporno,» väitis Viljandis peatselt loodava firma esindaja Erko Pajuste Meie Maale. «Meie eesmärk on maikuus avada internetis portaal, kus saab vaadata erootilisi fotosid erinevas vanuses naistest. Kuna domeen on alles registreerimisel, siis täpset aadressi veel öelda ei saa.»

Samamoodi pole firmal veel nime, sest ka see on registreerimisel, kuid Saaremaa on üks esimesi kohti, kust viljandlased hakkasid kohaliku ajalehe kaudu aktimodelle otsima.

«Me modellidele mingit vanuselist piirangut ei sea, valik on äärest ääreni. Omamoodi on see nagu agentuur, mille kaudu plaanime fotosid vahendada välismaale ja sealsetesse ajakirjadesse.»

Erko Pajuste sõnas, et kindlasti ei ole tegemist kosjakontoriga, sest neidistega klient ühendust võtta ei saa.

«Üritame pildistada Eesti erinevates kohtades ja võimalikult palju looduses. Ei meeldi, kui taustaks on lihtsalt mingi valge kangas,» osutas Pajuste. Tema teada on taoline portaal Eestis esimene ja varem midagi taolist kohalikus internetivõrgus tehtud ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles