Paet avaldas Türgi kolleegile terrorirünnaku pärast kaastunnet

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reyhanli kesklinnas plahvatuste järel avanenud pilt.
Reyhanli kesklinnas plahvatuste järel avanenud pilt. Foto: AP / Scanpix

Välisminister Urmas Paet avaldas täna Türgi välisminister Ahmet Davutoglule kaastunnet seoses Türgi piirilinnas Reyhanlis laupäeval toimunud terrorirünnakuga, kus hukkus 46 ja viga sai üle saja inimese.

Paet avaldas sügavat kaastunnet Reyhanlis toimunud autopommiplahvatustes hukkunute ja vigastatute lähedastele. Tema sõnul mõistab Eesti hukka kõik terrorismiilmingud.

«Plahvatuste korraldamine ja inimeste tapmine ning vigastamine on täiesti vastuvõetamatu. Sellised vägivallaaktid näitavad austuse puudumist inimelude ja tsiviilisikute kannatuste vastu,» märkis Paet välisministeeriumi teatel.

Süüria-Türgi piiripunktist mõne kilomeetri kaugusel 60 000 elanikuga Reyhanli kesklinnas laupäeval toimunud plahvatustes hukkus 46 ning sai haavata rohkem kui sada inimest. Türgi võimud on pidanud autopommiplahvatustega seoses kinni üheksa Türgi kodanikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles