Ain Noormägi lahkub tööinspektsiooni juhi kohalt

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Noormägi
Ain Noormägi Foto: Tööinspektsioon

Vaid pool aastat ametis olnud tööinspektsiooni juht Ain Noormägi esitas sotsiaalministrile lahkumisavalduse, mille minister ka rahuldas.

Ain Noormägi lahkub töölt omal soovil ning tema viimane tööpäev on 28. juulil, teatas sotsiaalministeerium.

Peadirektori valimiseni täidab peadirektori ülesandeid tööinspektsiooni töökeskkonna osakonna juhataja Rein Reisberg. Tööinspektsiooni uue juhi leidmiseks kuulutatakse välja avalik konkurss.

Noormägi asus tööinspektsiooni juhi kohale tänavu 2. jaanuaril. Toona rääkis vastne juht, et kavatseb uues ametis rõhuda nõustamistegevusele, mille abiga ennetada tööõnnetusi ja muuta seeläbi tööelu paremaks.

Ain Noormägi on sündinud 14. juulil 1956. aastal Tartus. Ta on lõpetanud cum laude nii Tallinna Tehnikaülikooli elektriinseneri eriala kui ka Eesti Maaülikooli ökonomisti eriala. Noormägi on juhtinud 25 aastat erinevaid ettevõtteid, viimati juhatas ta mõõtevahenditega tegelevat ASi Metrosert.

Aastail 2001–2003 läbis Noormägi Norras rahvusvahelise audiitori pädevuskoolituse, et hinnata ettevõtete juhtimissüsteeme kvaliteedi, keskkonna, töökeskkonna ning tööohutuse vallas. «Olen osalenud ligi 60 Eesti ettevõtte auditeerimisel ja seetõttu oman ülevaadet headest tavadest nii töösuhete kui töökeskkonna alal,» kinnitas Noormägi jaanuaris vahetult pärast tööinspektsiooni juhi kohale asumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles