Mees hirmutas Narvas noorukeid relvaga

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püstol.
Püstol. Foto: Toomas Huik

Mees hirmutas eile õhtul Narvas kortermaja akna all relvaga väidetavalt rahu rikkunud noorukeid, imiteerides paukpüstoliga tulistamist.

32-aastane mees sihtis eile õhtul kell 21.15 Võidu tänaval asuva kortermaja aknast paukpüstoliga maja juures seisnud noorukeid ja tegi 16-aastase tüdruku suunas relvast pauku.

Politsei pidas kahtlustatavana kinni 32-aastase mehe, kes oli kaine.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Katri Krall ütles Postimehele, et vahejuhtumis kasutatud relv on praegu ekspertiisis, mis selgitab, millega täpsemalt tegemist on. Esialgse vaatluse kohaselt on tegemist stardipüstoli sarnase relvaga, mis teeb küll pauku, aga kuuli välja ei lase.

Esialgsetel andmetel tekkis mehel noortega konflikt, kuna nad tegid maja ees lärmi, mis meest häiris.

Praegu on mees kinni peetud ja ta annab ütlusi. Prokuratuur ei taotle mehe vahistamist.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist. Kohtus süüdimõistmisel võib sellise teo eest karistada rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles