Väsinud bussijuht eemaldati roolist

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/ Scanpix.

Politsei kõrvaldas jaanilaupäeval liinibussi roolist juhi, kelle kontrollimisel selgus, et mees on sõiduki juhtimiseks liiga väsinud.

23. juuni õhtul kell pool kuus teatasid Tartu kolleegid Jõhvi politseile, et Tartu-Narva liinil sõitev buss liigub kahtlaselt, ning palusid juhti kontrollida, ilmselt teavitas politseid bussijuhi imelikest sõiduvõtetest keegi reisijaist, kirjutas Põhjarannik.

Ida prefektuuri politseipatrull püüdis Lohusuu kandis imelikult liikuvat bussi vilkurite abil peatuma sundida, ent juht märguannetele ei reageerinud, rääkis politseiprefektuuri pressiesindaja.

Pealtnägijate sõnul peatus buss alles Lohusuu peatuses, misjärel sõitis politseiauto bussile ette, et see enam edasi liikuda ei saaks.

Selgus, et juht oli väsinud ning see oli ka bussi kummalise liikumise põhjuseks, politsei koostas juhile protokolli ja võttis ühendust bussifirmaga ning sõitjad võttis peale järgmine buss, inimesi oli juhtumi ajal bussis umbes 25.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles