Videviku tellijad hakkavad lehe asemel saama ajakirja 60+

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri 60+
Ajakiri 60+ Foto: Repro

Kuna pankrotistunud ning eelmisel nädalal ilmumise lõpetanud ajalehe Videvik väljaandjal pole ettemaksude tagastamiseks raha, hakkavad tellijad alates septembrist saama seenioride kuukirja 60+.

Ühinenud Ajalehtede nõukogu liikme Margus Metsa sõnul on Videvik tellijatele võlgu kokku umbes 10 000 eurot. Lehe väljandja Ants Tammega saavutatud kokkulepet hindas ta parimaks võimalikest ning märkis, et nüüd ei jää 1300 tellijat oma väljaandest lõplikult ilma. Seenioridele suunatud ajakiri 60+ on ilmunud kaks aastat ning selle septembrinumber ilmub tiraažiga 60 000.

1990. aastal asutatud ning korra nädalas ilmunud Videviku viimane number avaldati eelmisel neljapäeval, kuid lehe vanemtoimetaja Asse Soometsa sõnul oli rahaliste probleemide tõttu juba kevadel selge, et vastu peetakse ainult pool aastat. Püsimajäämiseks pidanuks ajalehel olema senise 1300 asemel tellijaid vähemalt kaks korda rohkem, märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles