Presidendilossi katus sai remonditud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadriorus asuva presidendilossi uue katuse ehitus algas juunis.
Kadriorus asuva presidendilossi uue katuse ehitus algas juunis. Foto: Reporter.ee.

Presidendi pressiesindaja sõnul on juunis alanud Tallinnas Kadriorus asuva presidendilossi katuse remont ja katusekorruse ehitamine lõppenud.

Presidendilossi katuse remont ja katusekorruse ehitamine, mis kokku läheb maksma 3,6 miljonit krooni, oleks pidanud lõppema septembri lõpus. Ehitaja palvel nõustus presidendi kantselei tööde lõppu pikendama 22. oktoobrini.

Ehitajale saadetud kirjas, milles presidendi kantselei nõustus tööde tähtaega pikendama, juhiti ka tähelepanu ehitaja töös esinenud puudustele ning samuti tööde venimisele. Samas tõdeb kantselei, et ehitaja on mitmel korral presidendi palvel tööd peatanud, samuti on venimine osaliselt põhjustatud tööde iseloomust

Kantseleihoone katuse remontimiseks sõlmiti töövõtuleping firmaga Tarrest Ehitus OÜ.

Lossil vahetati katus, kuna vana katus jooksis läbi, samuti ehitati katusealuse seni kasutamata ossa kaks olmeruumi. Varem on lossis remonditud presidendi esindusruume ja fuajeed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles