Ojaveer: kodu ja kooli vaheline usaldus peab olema kõrge

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treffneri gümnaasium
Treffneri gümnaasium Foto: Postimees.ee

Hugo Treffneri gümnaasiumi direktori Ott Ojaveeri sõnul tagab head eksamitulemused ning tugeva gümnaasiumi lõpetaja kodu ja kooli vaheline tugev suhe. 

Ojaveer ütles Postimehele, et heade eksami tulemuste saavutamiseks on vaja tugevat usaldust kooli ja kodu vahel. «Õppides koos on võimalik saavutada ka häid tulemusi.»

Treffneri gümnaasiumi kolme suunaline õppekorraldus motiveerib ja võimaldab Ojaveeri sõnul õpilasel keskenduda teemadele, mis teda enim huvitavad. Ta lisas, et õppekorraldus üksi õpilast ei õpeta, vaja on ka väga häid õpetajaid, keda Treffneri gümnaasiumis jagub.

Eelmisel aastal võttis Treffneri gümnaasium Soome koolide eeskujul kasutusele 75 minutilise õppetunni, mida Ojaveeri sõnul kiidavad nii õpetajad kui ka lapsevanemad.

Tänavuste riigieksamite tulemuste põhjal lõpetasid tänavu gümnaasiumi kõige edukamalt Tallinna reaalkooli abituriendid, kes saavutasid kõigi eksamite keskmiseks 85,98 punkti. Reaalkool on edetabeli tipus juba teist aastat järjest. Teisel kohal oli taas Hugo Treffneri gümnaasium 84,69 punktiga, kolmandale tõusis tänavu Tallinna inglise kolledž kokku 83,53 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles