Bordellipidajad peavad karistuseks tegema üldkasulikku tööd

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotolavastus bordellist
Fotolavastus bordellist Foto: Caro / Scanpix

Harju maakohus mõistis kaks naist ja kaks meest süüdi prostitutsioonile kaasaaitamises ning karistuseks peavad nad tegema üldkasuliku tööd ja maksma kahjutasu.

Kohus määras Pavel Maslovile karistuseks üheaastase vangistuse, kuid asendas selle 730 tunni üldkasuliku tööga, mille mees peab ära tegema üheksa kuu jooksul. Ühele vangistuspäevale vastab kaks tundi üldkasulikku tööd, teatas Harju maakohtu pressiesindaja Postimees.ee´le.

Sergei Kutaitsevile määras kohus kolmekuulise vangistuse, mis asendatakse samuti üldkasuliku tööga. Kuitatsev peab nelja kuu jooksul tegema 180 tundi tööd.

Ljudmilla Prigoršneva peab riigile tasuma 15 250 krooni ning Irina Krasnova 2700 krooni.

Lisaks peavad kõik süüdimõistetud tasuma riigituludesse sundraha 6525 krooni.

Süüdistuse järgi üüris Ljudmilla Prigoršneva 1. juunist 2003 kuni 29. juunini 2005 Tallinnas Kadriorus korterit, kus elasid ja töötasid prostituudid.

Prigoršneva võttis tööle prostituute, kellest üks oli alaealine, ning dispetšereid. Samuti pidas ta arvestust prostituutide tellimise ja nende teenitud raha üle, reklaamis ajalehtedes prostituute vahendanud firmasid Kameelia ja Milana, maksis lõbunaistele ja dispetšeritele palka, vahendas prostitutsiooni ja andis korteri prostitutsiooniks kasutada ka alaealistele. 

Irina Krasnova töötas süüdistuse järgi 2005. aasta maist kuni juuni lõpuni Prigoršneva üüritud Kadrioru korteris tegutsevates firmades Kameelia ja Milana dispetšerina. Krasnova kontrollis prostituutide tööd, pidas raha-arvestust ja maksis prostituutidele palka.

Pavel Maslovit süüdistati selles, et ta viis 2005. aasta alguses samasse Kadrioru korterisse prostituudina töötama kaks naist, kellest üks oli alaealine.

Sergei Kutaitsev aga tellis süüdistuse kohaselt korduvalt Maslovi vahendusel prostituute Lasnamäel Läänemere teel asuva sauna klientidele.

Kõik kohtualused tunnistasid end süüdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles