Savisaar: Keskerakonnas pole olnud varjatud rahastamist

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Vaatamata tänastele arengutele Keskerakonna rahaskandaalis, väidab partei esimees Edgar Savisaar täie kindlusega, et varjatud rahastamist pole toimunud.

ERRi uudisteportaal küsis Savisaarelt, kas ta võib täie kindlusega väita, et Keskerakonnas pole toimunud musta rahastamist.

«Keskerakond on olnud sedavõrd kontrollitud kõikvõimalike õiguskaitseorganite poolt, kõik need teie kapod ja kripod kokku, et meie suhtes võib seda tõesti täie kindlusega öelda,» vastas Savisaar.

Simson lükkas ümber Lausingu väite, kes ütles, et sai eelmise kümnendi keskpaigas sadu tuhandeid kroone sularaha partei toonaselt peasekretärilt Simsonilt, kuid tunnistas, et andis eri aegadel noortekogu juhtinud Lausingule ja Henri Kaselole sularaha ürituste korraldamiseks.

«Kaselo kandideerib sotside nimekirjas ja ma ei kahtle, et talle on väga kasulik igasugune asja üles puhumine,» ütles Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles