Saar: ootame ühinemise osas Rahvaliidu seisukohta

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas valimistele minnakse koos või eraldi, peaks Indrek Saare sõnul selge olema suveks.
Kas valimistele minnakse koos või eraldi, peaks Indrek Saare sõnul selge olema suveks. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna aseesimehe Indrek Saare sõnul on nad Rahvaliidule konsultatsioonideks pakkunud kõiki võimalusi ning nüüd oodatakse, et Rahvaliidu juhtorganid jõuaksid ühinemisküsimuses mingi otsuseni.

Raplas oli täna koos Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu, kus ühe küsimusena oli kõne all ka võimalik ühinemine Rahvaliiduga, vahendasid ERRi Uudised raadiouudiseid.

«Meie oleme omalt poolt Rahvaliidule konsultatsioonideks pakkunud kõiki võimalusi. Nüüd me ootaksime seda, et Rahvaliidu juhtorganid jõuaksid mingi otsuseni, kuidas siis edasi. Kas nad on valmis moodustama ametlikku läbirääkimiste delegatsiooni ja kas nad on valmis ka ise sisemiselt ära otsustama, mis nende suund on,» rääkis Saar.

Ta lisas, et otsus, kas valimistele minnakse koos või eraldi, peaks selge olema suveks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles