Estonian Air taastab tänasest lennud regulaarliinidel

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Raigo Pajula

Estonian Air taastab kolmapäevast lennud regulaarliinidel, kuid palub jälgida operatiivset infot lennuplaani kohta.


Estonian Airi kommertsala asepresidendi Rauno Parrase sõnul tehti otsus lendusid jätkata pärast veendumist lendude täielikus ohutuses.

Reisijatel, kelle lennud tühistati Islandi vulkaanipurskest tingitud lennuliikluse piirangute tõttu 15. kuni 20. aprillini, tuleb lennumuudatuste või piletitagastuse küsimustes pöörduda piletimüüki vahendanud müügiagendi poole.  

Estonian Airi klienditeenindusest või kodulehelt ostetud pileti korral palutakse pöörduda Estonian Airi klienditeenindusse või kassasse või teha lennumuudatused lennufirma kodulehel.

Reisijad saavad oma piletid ümber vahetada samale marsruudile ja samasse broneerimisklassi. Tulles vastu klientidele, pikendab Estonian Air piletimuudatuste tegemise tähtaegu: kuupäevamuudatusi saab teha kuni 31. maini 2010 (reisimiseks kuni 31. detsembrini 2010).

Soovi korral ostetakse lennupiletid tagasi. Pileteid saab tagastada kuni aasta jooksul alates piletil märgitud lennukuupäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles