Mees pääses suitsusest korterist eluga

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suits.
Suits. Foto: Toomas Huik/ Postimees

Täna õhtul pääses mees eluga suitsusest korterist Mäetaguse alevikus. Tõenäoliselt sai tulekahju alguse diivanist, mis süttis suitsetamise tagajärjel.

Täna kell 18.32 teatati häirekeskusele, et Mäetaguse alevikus Tamme tänaval levib viiekordse elumaja trepikojas kärsahais, teatas Ida päästekeskus.

Sündmuskohale sõitsid päästemeeskonnad Iisakust ja Jõhvist. Lisaks saabusid sündmuskohale ka operatiivkorrapidaja ning kiirabi.

Päästjad selgitasid välja, et kärsahaisu levib trepikotta neljanda korruse korterist. Päästjad sisenesid suitsusesse korterisse ning nägid toas seismas alkoholijoobe tunnustega meest, kes arvatavasti ärkas päästjate koputuse peale.

Selgus, et toas suitses diivan, mis esialgse arvamuse kohaselt võis olla süttinud suitsetamise tagajärjel. Päästjad andsid korteris olnud mehe kiirabile üle tervisekontrolliks, mees keeldus haiglasse minemast.

Päästjad kustutasid suitseva diivani ning viisid selle korterist õue, tuulutasid korteri ja trepikoja kella 19.00ks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles