Tuntud ajakirjanikud liituvad Postimehega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits / Postimees

Postimehe toimetusega liituvad järgmisel nädalal mitmeid ajakirjanduspreemiaid võitnud Sulev Vedler ja Erik Prozes.

Eesti Ekspressi kauaaegne ajakirjanik Sulev Vedler asub peatoimetaja asetäitjana koordineerima eri toimetuste tööd.

Postimehe vastutav väljaandja Mart Luik ütles, et ootab põnevusega Sulevi liitumist Postimehe meeskonnaga. «Ta on Eesti tõsiselt võetavas ajakirjanduses tegija ja olen kindel, et oma pikaaegset kogemust ja oskusi suudab ta edukalt rakendada ka Eesti suurima ajalehe toimetuses,» lausus Luik.

Tema sõnul on Postimees võtnud eesmärgiks, et toimetuses töötaks võimalikult palju Eesti parimaid ajakirjanikke.

Vedler ütles, et Postimees on vana ja väärikas organisatsioon, kus töötab palju häid inimesi, ning ta ootab toimetusega ühinemist huviga. «Olen meelitatud, et Postimehe juhtkond arvas, et minusugune tüüp sobib sellesse seltskonda ja ma saan oma panuse anda, et leht veel ägedam oleks,» lausus ta.

Järgmisest nädalast asub Postimehes tööle ka seni Äripäevas tegutsenud Erik Prozes, kelle ülesanne on üles ehitada tugev ja hästi toimiv foto- ja videotoimetus. Luige sõnul on video osakaal online-meedias plahvatuslikult kasvamas ja selle trendiga liigub ka Postimees kaasa.

Prozes ütles samuti, et senisest rohkem on plaanis rõhku panna videole, kaasata professionaalseid videotegijaid ja olemasolevaid fotoreportereid ümber õpetada. «Samal ajal tahan säilitada ka spetsialiseerumise. See tähendab, et olemasolevad fotoreporterid ei pea hakkama üliinimesteks, vaid nad omandavad toetavad kõrvaloskused, nagu tänapäeva meediaruum seda nõuab,» ütles ta.

Postimehe turundusdirektorina asub jaanuari lõpus tööle meediaagentuuri Trendmark/Mediacom endine juht Janeck Uibo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles