ERR.ee: annetused suunatakse grusiinideni läbi Rahvusvahelise Punase Risti komitee

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Eestis Gruusia konfliktis kannatanud inimeste toetuseks kogutud raha suunatakse abivajajateni läbi Rahvusvahelise Punase Risti komitee, vahendasid

ERR Uudised

.


«See on kõige kindlam viis tagada, et abi jõuab kõikide vajajateni olenemata nende rahvusest, rassist, poliitilistest veendumustest jne,» selgitas Eesti Punase Risti peasekretär Riina Kabi «Aktuaalsele kaamerale».

Eesti Punase Risti hinnangul on äärmiselt kahetsusväärne, kui abiorganisatsioonidele ei võimaldata jätkuvalt ligipääsu Lõuna-Osseetias.

Eesti Punase Risti arvele oli Gruusia konfliktiohvrite abistamiseks täna kella 15 seisuga laekunud 910 000 krooni, siia tuleb juurde liita veel kahe omavalitsuse eraldatud toetused, mis polnud selleks ajaks arvele veel jõudnud.

Gruusia sõjas kannatanute toetuseks saab teha annetusi Eesti Punasele Ristile märgusõna all «Gruusia relvakonflikt» kogumiskontole 1180001436 Hansapangas ja 10220039608010 SEBs.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles