Keskerakonna Pärnu piirkonna juhtimist jätkab Kadri Simson

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson.
Kadri Simson. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Keskerakonna Pärnu linna piirkonna aastakoosolekul valiti piirkonna juhinks taas Keskerakonna aseesimees ja riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson.

Piirkonna juhatuse liikmeteks valiti Pärnu Linnavolikogu liikmed Hillar Talvik, Ivi Altmäe ja Karmo Konts ning Ülejõe Gümnaasiumi õpetaja Külli Pärtelson. Juhatuse liikmetena jätkavad ka Erika Sonntak, Siivi Teinfeldt, Ardo Aasa, Meelis Tõnismaa ning Kätlin Joala.

Kadri Simson tõi aastakoosolekul esinedes välja Keskerakonna rolli Pärnu linna avatumas juhtimises. «Eelmises Pärnu linnavolikogus lagunes keskfraktsioon ja see tõi kaasa linnavalitsuse hoolimatuse oma otsuste selgitamiseks ning pärnakate arvamuse kuulamiseks. Nii näiteks oligi linnavalitsusel mugav ilma igasuguste selgitusteta läbi viia ühistranspordi reform, mis märgatavalt halvendas sõitmisvõimalusi ja tekitas ebavajalikke ümberistumisi,» vahendas erakonna pressiesindaja Simsoni sõnu.

«Ilma avatuse ja aruteludeta püüti möödunud aastal ellu viia ka kõiki noori pärnakaid ja nende vanemaid ning õpetajaid puudutav koolireform. Koolide ümberkujundamise õppetund peaks edaspidi olema meeles, kui linnavalitsuse kabinetides plaanitakse taas mõnda kogu Pärnut mõjutavat otsust,» rääkis Kadri Simson.

«Pean väga oluliseks seda, et valimiste tulemusena laienes tasuta ühistranspordi õigus pensionäridele. Keskerakond seisab jätkuvalt selle eest, et tasuta sõidu õiguse saaksid kõik pensionärid ning õpilased, eriti olukorras kus kõik allesjäävad gümnaasiumid on vaid ühel pool jõge,» lisas Simson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles