Kohtla-Järvel hukkus kõnniteel auto alla jäänud naine

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avariipaik Kohtla-Järvel
Avariipaik Kohtla-Järvel Foto: Ida prefektuur

Kohtla-Järvel juhtus Kalevi tänaval liiklusõnnetus, kus autojuht sõitis kõnniteele ja otsa naisele, kes hukkus sündmuskohal. 

Politseile teatati hommikul kella 8 paiku liiklusõnnetusest Kohtla-Järvel Kalevi 13 maja juures. Järveküla tee poolt Tallinna-Narva maantee suunas liikunud Volkswagen Touaregi juht, 50-aastane Oleg kaldus vastassuunavööndisse, sealt edasi kõnniteele ja sõitis otsa 48-aastasele Tatjanale. Naine suri sündmuskohal.

Politsei algatas kriminaalmenetluse, mille raames selguvad õnnetuse täpsemad asjaolud.

«Auto sõidukiirus tuvastatakse menetluse käigus,» ütles Ida prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik Postimehele.

Tema sõnul oli liiklusõnnetuse kohas tee puhastatud, kuid sellegipoolest väga libe. Avarii teinud autol olid nõuetekohased talverehvid.

Kas autojuhil võis roolis tekkinud mingi terviserike või muu probleem, selgub samuti menetluse käigus. Kivistik lisas pärastlõunal, et mees on praegu haiglas.

Sõidukijuht ei olnud alkoholijoobes ja tal oli kehtiv juhtimisõigus.

«Üldiselt on aga traagiliste jalakäijaõnnetuste ära hoidmise võtmekohaks sõidukijuhtide tähelepanelikkus ning õigesti valitud sõidukiirus. Juht peab keskenduma liikluspildile ja valima sõidukiiruse, millega saab ohu korral enne kokkupõrget pidama,» ütles Jõhvi patrullteenistuse välijuht Nikolai Alikov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles