Stalnuhhin nimetas oma arupärimist riigikogu avaldusest tähtsamaks

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin
Mihhail Stalnuhhin Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Keskerakonda kuuluv riigikogu liige Mihhail Stalnuhhin andis täna parlamendi täiendava istungi algul üle arupärimise majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsile, mis tema hinnangul on tähtsam kui äsja Ukraina toetuseks algatatud avaldus.

Stalnuhhin tänas riigikogus oma kolleege, kelle tõttu tekkis tal võimalus anda istungivabal nädalal sisse arupärimine, mis käsitleb kohalike teede hoiuks mõeldud raha jaotamist omavalitsuste kaupa.

«Minu arvates see on küll tähtsam kui see, mida siin eelnevalt sisse anti,» ütles ta, pidades silmas 63 saadiku algatatud avalduse eelnõu, millega mõistetakse hukka Vene Föderatsiooni relvajõudude Ukraina-vastane tegevus, Krimmi okupeerimine ja Venemaa katsed Ukraina ühiskonda lõhestada.

Hiljem Ukraina olukorra arutelul ütles Stalnuhhin, et toetab küll parlamendi avalduse eelnõu pealkirja, mis avaldab toetust Ukraina suveräänsusele ja territoriaalsele terviklikkusele, kuid ei toeta silmakirjalikkust, «millega mõned meist püüavad tegeleda Ukraina asjadega - alguses viiakse konfliktini ja pärast hakatakse lahendama».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles