Meedia mainis ministritest kõige sagedamini Rõivast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: SCANPIX

Eesti kirjutav meedia mainis ministritest juulis kõige sagedamini Reformierakonda kuuluvat peaministrit Taavi Rõivast, kellest ilmus 692 uudist või artiklit.

BNSi Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmeil järgnesid Rõivasele reformierakondlasest välisminister Urmas Paet ja Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda (SDE) kuuluv Ivari Padar, kellest ilmus vastavalt 529 ja 344 artiklit.

Neljandal kohal oli mainimiste arvult SDE liikmest majandus- ja taristuminister Urve Palo 272, viiendal reformierakondlasest keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus 261, kuuendal samuti Reformierakonda kuuluv siseminister Hanno Pevkur 259 ja seitsmendal tema erakonnakaaslasest rahandusminister Jürgen Ligi 217 mainimiskorraga.

Sotsiaaldemokraadist kaitseminister Sven Mikser ületas juulis uudisekünnise 186, tema parteikaaslasest haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski 179, samuti SDE liige ja justiitsminister Andres Anvelt 166, reformierakondlasest väliskamubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling 141, tema parteikaaslasest tervise- ja tööminister Urmas Kruuse 127, sotsiaaldemokraadist sotsiaalkaitse minister Helmen Kütt 113 ja Reformierakonda kuuluv kultuuriminister Urve Tiidus 107 korral.

ETA Monitooringu ülevaade kajastab uudisteagentuuris BNS, eesti- ja venekeelses trükimeedias ning suuremates võrguväljaannetes ilmunud uudiseid. Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid, samuti ei kajasta ülevaade poliitikute mainimist televisioonis ja raadios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles