Riik maksab tööl viga saanud ametnikele hüvitiseks 32 000 eurot

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Valitsus arutab homme oma reservist enam kui 32 000 euro eraldamist, et maksta kahele teenistusülesannete täitmisel viga saanud ametnikule hüvitist.

Korralduse eelnõu kohaselt eraldatakse justiitsministeeriumile 21 333,84 eurot, et maksta toetust Tartu vangla endisele ametnikule, kes vigastas teenistusülesandeid täites korralisel enesekaitsetreeningul õlaliigest.

Tema tervis ei taastunud ravile vaatamata täielikult ning tal tuvastati püsiv töövõimetus. Kuna ametniku terviseseisund osutus teenistusülesannete täitmist takistavaks, vabastati ta teenistusest, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametile (PRIA) eraldab valitsus eelnõu järgi 10 680 eurot, mis makstakse teenistusülesannete täitmisel liiklusõnnetusse sattunud ja raskeid kehavigastusi saanud Jõgevamaa teenindusbüroo ametnikule.

PRIA ametnik sai raskelt viga mullu juunis ameti transpordivahendiga toimunud avariis, kui ta sõitis Tartus toimunud koolituselt oma alalisse teenistuskohta Jõgeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles