Bikiinide pillerkaar

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike must: 
769 kr, Goldenpoint, Viru keskus.
Väike must: 769 kr, Goldenpoint, Viru keskus. Foto: Artur Sadovski, Indrek Arula, Rene Riisalu, Baltika

Ka rannamõnude tarvis võib end moekamaks moondada: merekaldal promeneerimiseks sobivad nii napid pulgakommivärvi bikiinid, triiburetro kui ka ontlikud mustad trikood.



Moekohast rannakostüümi otsides tasub esmalt uudistada erksates pulgakommivärvides ning eksootiliste mustrite, tikandite, pärlite ja litritega ehitud lustakaid bikiine-trikoosid – sääraseid, mille loomisel disainerid on ammutanud eeskuju kuumadelt Copacabana randadelt Rio de Janeiros.

Kes aga armastab retrot, mis on samuti selle suve trenditeema, valigu midagi meremehe-triibulist või siis 50ndate stiilis peeneruudulist või väikesemummulist. Natuke volange või lipsukesi täienduseks ei tee seejuures paha. Mujal maailmas kuuluvad retrolike rannakomplektide juurde ka kõrge vöökohaga püksid, mida meie poodides kahjuks veel liikvel ei ole.

Endiselt soosib mood päikeselõõsas peesitamiseks kaslaste kasukamustreid ning igat masti tuunikaid, rannahõlste, seelikuid, hõreda koega heegeldisi, maksikleite ja toppe, mis ihu päikese eest ka kaitsevad.

Ja väikesest mustastki räägitakse sel suvel rannakostüümide juures palju, ehkki mitte siiski kleidist – kes igatseb ihukatet päikesepüüdmiseks mitmeks suveks, võiks uue rannarõiva järele ringi vaadates eelistada just seda värviklassikat, valides mitmekesisest lõikepaletist lihtsama tegumoega või sportlikud trikoo-bikiinid.

Neutraalsemat sportlikku joont ja värvipaletti esindavad musta kõrval ka pruuni ja valge kooslus ning meresinine. Trendijärgijad võiks aga selga tõmmata ekstravagantsete läbilõigete või lukkude ja pannaldega ehitud rannariide.

Tegumoodidest naudivad moelemmiku staatust napid kolmnurkbikiinid, kaela tagant kinnitatavad halterneck-tüüpi ja bandoo-lõikelised rinnahoidjad. Meelepärase rannarõiva leiavad ka need, kes eelistavad tugevdatud korviga rinnahoidjat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles