Keila vallavolikogu umbusaldas senist esimeest

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Tillemann.
Kadri Tillemann. Foto: Valimised

Keila vallavolikogu tänasel istungil umbusaldati senist esimeest, pikaaegset omavalitsusjuhti Kadri Tillemanni ning valla uue koalitsiooni moodustasid valimisliidud Uued Tuuled ja Kindel Valik.

Aastatel 2005-2010 Keila vallavanema tegutsenud ning alates 2011. aastast praeguseni Keila vallavolikogu juhtinud Kadri Tillemanni (IRL) umbusalduse poolt andis oma hääle 9 volikogu liiget 13st.

Keila volikogu juhina jätkab senine aseesimees Andrei Dvorjaninov kuni uue vallavolikogu esimehe valimiseni, mis toimub järgmisel Keila vallavolikogu istungil 26. septembril.

Vallavolikogu nimetas vallavanem Jaan Alveri ettepanekul ka uue vallavalitsuse koosseisu neljaliikmelisena. Vallavalitsuse liikmeks said valimisliidu Kindel Valik esindajatena Kadri Kurm ja Kalev Laast – viimane oli Keila vallavanem ka aastatel 2011-2013. Keila vallavalitsuse neljas liige nimetatakse valimisliidust Uued Tuuled.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles