Jalgrattalt kukkunud naine on raskes seisundis haiglas

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Tatar / Postimees

Eile õhtust alates on suhtlusvõrgustikus Facebook üle 3000 korra jagatud postitust, kus viidatakse Lääne-Virumaal asetleidnud juhtumile, mil ükski möödasõitja ei teinud välja maaslamavast naisest ja tema kõrval abituna seisnud väikesest poisist.

«Sellel väiksel poisil oli abi vaja, sest tema ema oli jalgratta pealt maha kukkund ja kaotanud teadvuse,» kirjutab postitaja ning küsib, kuidas saavad inimesed niivõrd südametud olla, et sellisest olukorrast lihtsalt mööda vaatavad.

Ida prefektuuri pressiesindaja kinnitusel sai politsei juhtumi kohta teate laupäeva hommikul kell 9.35. «Tuli teade, et Kursi külas Herne bussipeatuse juures on naisterahvas jalgrattalt maha kukkunud,» ütles pressiesindaja ning lisas, et kiirabi toimetas naise seejärel haiglasse.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla kommunikatsioonijuht kinnitas Postimehele, et naisterahvas viibib praegu haiglas kunstlikus koomas.

Kõnealuse juhtumi kohta ei ole politsei menetlust alustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles