Vaata heategevuskontserti Jaak Joala muusikast

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees Plussi kasutajad saavad vaadata  koostöös Kanal 2ga salvestatud kontserti «Kuula, palun!» Maarja küla heaks, mis ühtlasi oli ka kummardus hiljuti surnud legendaarsele lauljale Jaak Joalale.

Tänavusel kontserdil esitasid näitlejad ja lauljad lugusid Jaak Joala repertuaarist. Üles astusid näiteks Ott Lepland ja Adeele Sepp (Ugala, «Kättemaksukontor»), Diana Klas (vabakutseline näitleja), Piret Krumm (Eesti Draamateater), Katrin Pärn (Tartu Uus Teater), Liis Lass (Tallinna Linnateater), Priit Strandberg (Vanemuine), Andres Raag (Tallinna Linnateater), Alo Kurvits (Vanemuine) jt. Esinejaid saatis ansambel Tiit Kalluste juhatusel.

Heategevuskontsert «Kuula, palun!», mis sel aastal kannab järjekorranumbrit 13, on kutsutud ellu, et koguda raha puuetega noorte toetuseks, kes elavad Põlvamaal Kiidjärvel väikeses metsade rüpes asuvas külakeses Maarja Küla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles