Politsei ei kuulnud reivipeolt valju muusikat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liivarand Patarei vangla taga mere ääres.
Liivarand Patarei vangla taga mere ääres. Foto: Toomas Huik

Ööl vastu laupäeva Patarei vangla territooriumil peetud reivilt kostvat valju muusikat kuulsid paljud ümberkaudsete majade elanikud, kohal käinud politseipatrull aga mitte.

Tööstuse tänaval elav naine kinnitab, et muusikat oli kuulda küll, tümina peale ärkas ta laupäeval kell 5.30, kirjutas Õhtuleht.

«Samas pole põhjust kurta, sest eelmisel aastal värisesid ka korteriaknad,» muigab naine, kelle elamine jääb vanglast linnulennult 800 meetri kaugusele.

Patarei vangla rannal toimunud üritusel käinud näitsik kinnitas, et muusika mängis peaaegu hommikul kella üheksani ning seda ilma pausideta ja vähemalt kohapeal tundus see väga vali.

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul möödus öö politseile valdavalt rahulikult ja mõned kõned valju muusika peale siiski saadi, kuid sündmuskohal käinud patrull valju muusikat ei täheldatud ning endise Patarei vangla territooriumil oli olukord samuti rahulik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles