Kadunuks jäänud 41-aastane naine leiti surnult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol on tänaseni teadmata kadunud Kristi.
Fotol on tänaseni teadmata kadunud Kristi. Foto: Ida prefektuur

Politsei leidis reedel kaduma läinud naise täna jätkunud otsingute käigus, paraku surnult. 

41-aastane Kristi lahkus 12. detsembril kella 18 ajal Kadikülast Rakke vallas ja jäi kadunuks. Eile palus politsei ka avalikkuse abi tema otsimisel.

Täna teatas politsei, et leidis naise surnukeha. Ida prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik ütles Postimehele, et naine leiti samast Rakke vallast, kus ta kaotsi läks, põllu pealt. «Väliseid vägivalla tundemärke ei olnud, surnukeha läheb ekspertiisi,» lisas ta.

Otsinguid juhtinud Rakvere politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Joel Alla ütles eile Virumaa Teatajale, et Kristi lahkus sõprade juurest reede õhtul kella poole viie ja seitsme vahel. Pererahvas teatas naise kadumisest politseile alles järgmise päeva õhtupoolikul.

«Oleme hämmingus, miks nii hilja teatati,» sõnas Alla. Kristi sõbrad põhjendasid hilist teatamist asjaoluga, et naine armastas looduses käia ja võis seal jalutada kolm-neli tundi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles