Rongis noormehe tapnud mehe karistus jäi jõusse

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee rong Balti jaamas.
Elektriraudtee rong Balti jaamas. Foto: Liis Treimann

Mullu kevadel rongis tüli käigus noormehe tapnud mehe pikk vanglakaristus jäi jõusse, sest riigikohus ei võtnud tema süüasja arutusele.

Kuna riigikohus vandeadvokaadi vanemabi Paavo Paali kaebust ei aruta, siis jäi jõusse 29-aastasele Marko Lemsalule tapmise eest määratud 12 aasta pikkune vangistus, millele liideti juurde tema varasem kandmata karistus kaks aastat, kaheksa kuud ja viis päeva, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Süüdistuse järgi lõi purjus Lemsalu mullu 5. aprillil kell 22 Riisipere-Tallinna elektrirongis Lilleküla peatuse piirkonnas tülis ühte purjus 24-aastast noormeest mitu korda noaga rindu, mistõttu ohver hiljem haiglas suri.

Pussitamist nägid pealt mitmed vagunis viibinud reisijad, kes kutsusid järgmisesse peatusesse vastu nii politsei kui kiirabi. Samas õnnestus Lemsalul esialgu põgeneda, kuid ta tabati veel samal õhtul Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles