Politseimaja kiviga loopinud mees peeti kinni

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Liis Treimann/Postimees

Haapsalus politseimaja ust kiviga loopinud keskealine mees ei allunud politseiniku korraldustele ning vigastas teda, mistõttu ta peeti kahtlustatavana kinni.

35-aastane mees ei allunud Haapsalus Lossiplatsi tänaval politseiametniku seaduslikule korraldusele ja avaldas politseijaoskonda toimetamisel füüsilist vastupanu, teatas Lääne prefektuur.

Esialgsetel andmetel said sündmused alguse sellest, et mees viskas suurema kivi vastu politseimaja ust. «Teda läks korrale kutsuma politseipatrull, kuid vestluse käigus muutus mees agressiivseks. Kui teda taheti ütluste võtmiseks politseijaoskonda toimetada, siis ei allunud ta korraldustele, osutas füüsilist vastupanu ning tekitas ühele politseinikule tervisekahjustuse,» ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm.

Politsei pidas mehe kinni kahtlustatavana vägivallas võimuesindaja vastu. 

Mees toimetati politseijaoskonda ja kuulati üle. Pärast menetlustoiminguid ta vabastati, kuid uurimise ajaks määrati talle elukohast lahkumise keeld, lisas Erm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles