Kanaampsud röstitud köögiviljaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanaampsud röstitud köögiviljadega
Kanaampsud röstitud köögiviljadega Foto: toit ja trend

Kahele

Roa juurde võid köögivilju valida vastavalt oma maitsele või röstida ainult kartuleid. Kanaampsud on eriti head dipikastmega!

Vaja läheb: 2 kanafileed, 1 sl jahu, 1 sl kanamaitseainet, 1 muna, veerand klaasi riivsaia, 3 sl oliiviõli, 2 porgandit, 2 kartulit, 2 peeti, 1 sl meresoola

Tee nii:
1. Lõika kanafileed pikuti pooleks ja poolikud neljaks tükiks.
2. Võta 3 sügavamat taldrikut. Raputa ühele jahu ja sega see kanamaitseainega, teisele riivsai ja kolmandale lahtiklopitud munad. Kasta kanatükid esmalt jahusse, siis munasse ja siis riivsaiasse.
3. Aseta kanatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
4. Piserda paneeritud kanatükkidele 1 sl oliiviõli.
5. Pese ja koori köögiviljad.
6. Lõika köögiviljad peenikesteks kangideks.
7. Sega köögiviljad kausis 2 sl oliiviõli ja soolaga.
8. Tõsta kangid ahjuplaadile kana kõrvale. Küpseta 220kraadises ahjus 20 minutit, siis alanda kuumust 200 kraadini, keera köögivilju ja pööra kanatükid ümber. Küpseta veel 15 minutit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles