Kanaga pastavorm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanaga pastavorm
Kanaga pastavorm Foto: toit ja trend

Kuuele

500 g luudest puhastatud suitsukana või grillkana
400 g meelepärast pastat
1 sl oliiviõli
2 purustatud küüslauguküünt
1 peeneks hakitud punane sibul
1 purk ehk 400 g purustatud tomateid, soovitavalt ürtide ja küüslauguga
100 g konservmaisi (võid asendada ka spinati või riivitud suvikõrvitsaga)
5 dl (300 g) riivitud mozzarellajuustu (võid asendada tavalise juustuga)
 

Haki kana suupärasteks tükikesteks. Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi ning nõruta. Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Prae sibulat ja küüslauku oliiviõlis 3–4 minutit. Sega pannil või pastapotis kokku kana, keedetud pasta, tomatikonserv, praeküüslauk-sibul ning mais või muu meelepärane lisand. Tõsta kogu kraam ahjuvormi ning puista üle riivjuustuga. Küpseta ahjus 15–20 minutit, kuni vormitäis on pealt pisut krõbe ja küpse.


Seltskond nõuab midagi erilist. Ja seda ta saab. Külalisteraamat täieneb lõpetuseks ülistavate ridadega perenaise kokakunsti kiites.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles