Edgar Savisaar toodi tagasi haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal põrutas Edgar Savisaare auto ja meditsiiniline transport Hundisilmalt tagasi Tallinnasse. Savisaar vaatas kodu üle ning katsetas kaldteid, kuid naasis siis haiglasse.

Täna kell 15 teatas Keskerakond, et Edgar Savisaare taastusravi jätkub kodus, kuid Hundisilmal viibinud ehitusmehe sõnul käis Edgar Savisaar vaid kodu vaatamas ja kaldteid katsetamas. Seejärel sõitis ta tagasi Magdaleena haiglasse. Seda kinnitas ka Edgar Savisaare poeg Erki Savisaar ning sõber Aadu Must.

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk lausus, et tegelikult algab Savisaare taastusravi kodus homme, kuid täna käis Savisaar tõesti kodu üle vaatamas, et kõik toimiks.

Postimehega rääkinud allika sõnul soovis Edgar Savisaar väga jaanipäevaks haiglast koju saada.

«Jalaprotees on tal olemas, seda on ta haiglas harjutanud, aga harjutamine võtab üksjagu aega, et seda püsivamalt kandma hakata,» rääkis allikas.

«Ise ta läheks hommepäev tööle, aga eks talle tehakse selgeks, et kui ta kolm kuud pole värskes õhuski olnud, siis on vaja ikka veidi harjuda ja kosuda. Täies jõus tööinimene ta veel pole. Põhimõtteliselt võiks ta ka kodus tööle hakata,» rääkis allikas, kelle sõnul korraldab perekond Savisaarele Hundisilmale abilised.

Kindlasti hakkab Savisaar aeg-ajalt haiglas taastusravil käima.

Copy
Tagasi üles