Eesti teleturule soovib tulla uus tegija

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus telekanal soovib pakkuda dokumentaalfilme reisi- ja seiklushuvilistele.
Uus telekanal soovib pakkuda dokumentaalfilme reisi- ja seiklushuvilistele. Foto: SCANPIX

Eesti teleturule soovib tulla uus üleriigiline dokumentaalfilme ja meelelahutussaateid pakkuv programm «Travel and Adventure».

Tehnilise Järelevalve Amet teatas kultuuriministeeriumile, et neile laekus OÜ-lt Telcom Trading taotlus väljastada tegevusluba tingimusjuurdepääsuga üleriigilisele programmile «Travel and Adventure», mis on uus programm Eesti meediateenuste turul.

Taotluse põhjal on tegemist teemaprogrammiga, mis koosneb reisi- ja seiklusteemalistest saadetest: peamiselt dokumentaalfilmidest (90 protsenti) ja muudest meelelahutussaadetest (10 protsenti). Programmis puuduvad muusika-, kõne-, laste- ja ühiskondlikud saated, samuti uudised.

Programmi sihtauditoorium on reisi- ja seiklushuvilised mehed ja naised vanuses 25-45 aastat. Saadete originaalkeelteks on suures osas inglise või prantsuse keel, programmi on võimalik kuulata ka venekeelse heliribaga. Kogu programm on varustatud eestikeelsete subtiitritega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles