Nädalavahetusel sai surma 11 inimest

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärjad haual. Pilt on illustratiivne
Pärjad haual. Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

Politsei ja päästekeskuse andmetel sai möödunud nädalavahetusel üle Eesti erinevates õnnetustes ja vägivallas surma kokku 11 inimest.

Esimene traagiline uudis anti teada reede õhtul, kui Narva-Jõesuu supluskohas jäid kadunuks neli inimest: 49-aastane ja 31-aastane meesterahvas ning kaks 10-aastast tüdrukut. Ühe 10-aastase surnukeha leidis Vene Föderatsiooni piirivalve üleeile hommikul õnnetuspaiga vastas Venemaa poolselt kaldalt.

Üleeile õhtul teatati politseile, et Jõgevamaal Põltsamaa vallas Kaavere külas taluõuel läksid kaks alkoholi tarvitanud meest tülli. Tüli käigus lõi 49-aastane mees 58-aastast meest selliselt, et viimane suri saadud vigastustesse. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Samuti teatati üleeile Tartus Kalda teel korteris leitud torkehaavadega mehe surnukehast. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni samas korteris viibinud 39-aastase naise ja 57-aastase mehe, kes olid alkoholijoobes.

Häirekeskus sai eile kell 18.42 teate kodanikult, kes teatas, et Rakveres Tammiku tänaval põleb tema naabermaja juurdeehitus, ning et selles võivad sees olla ka  inimesed. Esimesena jõudsid sündmuskohale Rakvere päästekomando päästjad. 18.54 toimetasid päästjad majast välja 82-aastase naise, kelle kiirabi viis tervisekontrolliks haiglasse. Samal ajal leiti ka maja põlevast kõrvalhoonest 80-aastase mehe surnukeha. Kella 19.09ks õnnestus päästjatel tulele piir panna ning lõplikult kustutati tulekahju  kella 21.00ks.

Eile varahommikul kella 4.30 ajal sai politsei teate liiklusõnnetusest Tallinnas Kakumäe tee ja Landi tänava ristmikul, kus oli teelt välja sõitnud sõiduauto Saab. Esialgsetel andmetel kaotas Saabi juht, 30-aastane Andrus oma sõiduki üle kontrolli, mille tulemusel paiskus auto lauges paremkurvis teelt välja kraavi ning vastu puud. Sündmuskohalt viidi haiglasse kaasreisija, 30-aastane mees, kelle vigastused ei olnud eluohtlikud. Sõidukijuht hukkus.

Harjumaal hukkus mees, kes sõitis eile hommikul autoga teelt välja sügavasse kraavi.Politseile teatati liiklusõnnetusest Harju maakonnas Anija vallas Ülejõe külas eile kell 9.30. 65-aastane Vitali sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat järsus paremkurvis teelt välja sügavasse kraavi. Juht hukkus sündmuskohal.

Tartumaal Tõrvandi alevikus juhtus eile õhtul õnnetus, kus täispuhutav batuut võttis tulle alla ning sellelt kukkunud kaks last, 7-aastane poiss ning 5-aastane tüdruk, hukkusid. Lisaks viidi raskete vigastustega haiglasse 4-, 5- ja 7-aastane tüdruk.  

Copy
Tagasi üles