Keskerakond õigustab peaministri aadressi avalikustamist

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesknoorte levitatav postkaart.
Kesknoorte levitatav postkaart. Foto: www.meikar.ee

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ei näe selles midagi taunimisväärset, kui erakonna noored levitavad peaministri kodust aadressi, ning leiab, et tipp-poliitik peaks õnnelik olema, et talle inimesed kirjutavad.


Iga avaliku elu tegelane, eriti peaminister, peaks olema õnnelik, et talle üldse kirjutada tahetakse, teatas Keskerakonna peasekretär Priit Toobal.

«Eestis on niigi palju poliitikuid, kellest midagi ei teata ning seetõttu ka neile kirju saata ei osata,» ütles Toobal, kommenteerides kesknoorte kampaaniat, mille käigus jagatakse inimestele peaministri koduse aadressiga postkaarte.

Ta õigustas sellist käitumist väitega, et kesknoorte arvates on peaminister Ansip väga eluvõõraks jäänud.

«Tõenäoliselt ostab kütust tema autojuht ja Ansipil pole õrna aimugi, kuidas kütuse hind on tõusnud. Võib arvata, et ka Ansipi töökohta Stenbocki majja saabunud inimeste kirjad ei jõua sekretäri lauast kaugemale ja peaminister ei pruugi üldse teada, kui suurt muret põhjustavad tõusvad hinnad Eesti Vabariigi kodanikele,» ütles Toobal.

Tema arvates käitusid noored keskerakondlased õigesti, kui saatsid postkaardid just nimelt Ansipi kodusele aadressile. «See on noorte katse avada peaministri silmi,» rõhutas ta.

Erakonna juhi sõnul kaalub ka Keskerakond avalduse esitamist  andmekaitseinspektsiooni.

«Reformierakond on aastate jooksul korduvalt kasutanud Savisaarte isiklikke aadresse erinevatel kampaaniamaterjalidel ja seda tuhandetes eksemplarides levitanud,» sõnas Toobal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles