Postimehe uueks peatoimetajaks saab Hardo Pajula

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandusteadlane ja kolumnist Hardo Pajula.
Majandusteadlane ja kolumnist Hardo Pajula. Foto: ERIK PROZES/

Postimehe juhatuse liikmeks ja peatoimetajaks saab Hardo Pajula, Merit Koplist saab Postimehe juhatuse esimees.

Alates 23. septembrist alustab Postimehe juhatuse liikme ja peatoimetajana tööd majandusanalüütik ja kauaaegne Postimehe kolumnist Hardo Pajula.

Postimehe senisest juhatuse liikmest ja peatoimetajast Merit Koplist saab Postimehe juhatuse esimees ja ettevõtte juht.

«Postimehe ajakirjandusliku sisu eest vastutamise kõrval on Hardo Pajula üks ülesannetest ka Eesti Meedia gruppi kuuluvate väljaannete ja sõsarettevõtte BNSi vahel suurema koostöö loomine,» ütles Eesti Meedia AS juhatuse esimees Sven Nuutmann.

«Hardo kõrged erialased teadmised, võime näha suurt pilti ning oskus seletada keerulisi teemasid lihtsasti ja arusaadavalt, on kindlasti omadused, mis Postimehe toimetuses, veergudel ning ühiskonnas laiemalt diskussiooni elavdavad.»

Merit Kopli asumist Postimehe esimehe kohale nimetas Nuutmann pikaajalise hea töö tulemuseks.

«Merit Kopli on Postimehes töötanud alates 2001. aastast, alguses välisuudiste toimetajana, siis eriprojektide juhi ja peatoimetaja asetäitjana, 2005. aastast juba peatoimetajana. Ta on end hästi tõestanud, hoides Postimeest järjepidevalt läbi aastate kindlal kursil,» ütles Nuutmann.

Postimehe juhatuse esimehe kohalt taandub Janeck Uibo.

«Janecki poolt välja pakutud visioon ja statreegia ei leidnud ettevõttelt vajalikku toetust,» tõdes Nuutmann. Janeck Uibo jätkab UP Investis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles